Bakanlığın esrar tarlası Edirne'de bakanlık tarlasında yakalanan 1.030.000 kök Hint kenevirinden sonra Tayyibin neden 2.800.000.000 ağaç diktik dediği şimdi anlaşıldı.. kenevirleri agaçtan saymışlar





Bakanlığın esrar tarlası
Edirne'de bakanlık tarlasında yakalanan 1.030.000 kök Hint kenevirinden sonra Tayyibin neden 2.800.000.000 ağaç diktik dediği şimdi anlaşıldı..
kenevirleri agaçtan saymışlar 

Bakanlığın tarlasında esrar ele geçirildi! Edirne’de Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na ait bir tarlada tam 1 milyon 300 bin kök hint keneviri bulundu.
Jandarma tarafından toplanan hint kenevirleri yakıldı. Bakanlık ise uyuşturucu madde yapımında kullanılan hint kenevirlerinin "kendiliğinden yetiştiğini" savundu.
Edirne'de duyanları hayrete düşüren bir olay yaşandı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na ait bir tarlada esrar ele geçirildi !
Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri, ayçiçek ekili bir tarlada hint keneviri yetiştiğine dair bir ihbar aldı, harekete geçti.
Jandarma ekipleri Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı Tarımsal Araştırma Enstitü’nün 350 dekarlık ayçiçeği tarlasında incelemelerde bulundu. Bakanlığa ait ayçiçeği tarlasında tam 1 milyon 300 bin kök hint keneviri bulundu.
Jandarma tarafından toplanan hint kenevirleri yakılarak imha edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, tarlasında esrar ele geçirilen Bakanlık'tan açıklama gecikmedi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı uyuşturucu madde yapımında kullanılan hint kenevirlerinin "kendiliğinden yetiştiğini" savundu.
İşte Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan yapılan o skandal açıklama:
“Söz konusu arazide 1 yıl buğday 1 yıl ayçiçeği ekilmektedir. Ayçiçeği ekilen ve yağışlı olan yıllarda, kullanılan yabancı ot ilaçlarının sınırlı olmasından dolayı yabani kenevir bitkilerinin kontrolü zorlaşmaktadır. Her yıl nehir yatağında meydana gelen taşkınlar nedeniyle, yabani kenevir tohumları civardaki tarlalara yayılmakta olup bu durum kolluk güçleri tarafından bilinmektedir. Söz konusu alanlarda her yıl kontroller yapılarak yabani kenevirlerin imhası gerçekleştirilmektedir”



ulusalkanal.com.tr
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !